Novosti

Isporuka peletirke AMP 530 u Koprivnici

Postavio u уторак, 05.09.2023.

Nakon tri godine od prve saradnje, imamo još jednu isporuku za Koprivnicu.Spremna je peletirka AMP 530, kako za našeg starog kupca tako i za njegovog komšiju.Zahvalni smo na prilici da obnavljamo saradnje.Pored toga smo i ponosni na naš tim koji je uspeo da otpremi još jednu peletirku.

peletirka-foresta-kostajnica

Linija peletiranja drveta za Forestu iz Kostajnice

Postavio u субота, 18.12.2021.

Kompaniji Foresta DOO iz Kostajnice isporučili smo novu liniju za peletiranje drveta kapaciteta 500kg/h. Peletirka je AMP-304 sa dva motora od 30kW. Montaža linije je već započeta i uskoro očekujemo i prvi pelet iz ove nove fabrike.

isporuka peletirke amp 530 rumunija vilskom

Peletirka AMP 530 isporučena u Rumuniju

Postavio u уторак, 08.06.2021.

U nastavku dugogodišnje saradnje sa našim distributerom iz Rumunije, kompanijom Vilskom, i posle isporučenih 9 komada peletirki AMP 304, po prvi put smo imali priliku da im isporučimo jednu peletirku AMP 530. Uz peletirku isporučili smo i protivstrujni hladnjak i mlin čekićar AMC 650 od 75kW.

Montaža opreme u Žagubici

Postavio u петак, 01.05.2020.

U kompaniji MDS PLUS TIM iz Žagubice započeli smo montažu linije za peletiranje drveta. Za početak, osposobili smo kofičasti transporter sa ciklonima za pneumatski transport.

Isporuka sušare za Rusiju

Bubanj sušare za Rusiju

Postavio u недеља, 20.10.2019.

Isporučen bubanj sušare za piljevinu u liniji peletiranja drveta 5t/h. Ovo je prvi izvoz naše firmu u Rusiju.

Peletiranje stajnjaka Gold MG

Novo postrojenje za peletiranje stajnjaka

Postavio u петак, 20.09.2019.

Puštena u rad nova linija peletiranja stajskog djubriva u kompaniji Gold MG. Nova primena peletirki za proizvodnju organskog đubriva – fermentisanom stajnjaku se dodaju odgovarajući fito enzimi stvarajući prirodno djubrivo koje obezbeđuje visoke prinose bez upotrebe veštačkih đubriva, istovremeno povećavajući profit korisniku.

Nova isporuka opreme za peletiranje Rožaje

Drugi deo opreme za peletiranje otišao za Rožaje

Postavio u недеља, 14.07.2019.

Firmi ‘Vrata Babić’ iz Rožaja u Crnoj Gori isporučen drugi deo opreme za peletiranje drveta. Isporučena je posuda za prihvat i doziranje sečke, posuda za skladištenje piljevine iznad peletirke, i četiri pužna transportera.